Wat als we samen de wereld van morgen bedenken ?

https://youtu.be/u3txSUV-Re0

We hopen eindelijk uit een sanitaire crisis te komen die veel van onze overtuigingen heeft geschokt. We hebben de laatste maanden herontdekt hoeveel de sociale banden deel uitmaakten van ons dagelijks geluk. Bij La Tricoterie is het DNA van onze "Fabrique de liens" onder een glazen stolp gezet. Vandaag zien we het einde van de tunnel en we willen een boodschap van hoop uitdragen. We willen geloven in een warme, vriendelijke, feestelijke toekomst.

Twee jaar geleden werd een uitbreidingsproject opgestart, met de bouw van nieuwe ruimtes (waaronder een theater met 160 zitplaatsen), groene dakken en nieuwe perspectieven voor ons culturele seizoen. Vandaag, ondanks de crisis, krijgt het tegen alle verwachtingen toch vorm... om deze nieuwe ontwikkelingen te financieren, lanceert de coöperatie een fundraising en stelt ze voor om samen een nieuwe start te maken.

Wij nodigen u uit om aan boord te komen, als u vindt dat onze maatschappij meer dan ooit behoefte heeft aan culturele en participatieve ruimtes, waar we ontmoetingen koesteren en waar we de wereld van morgen in vraag stellen. Je investeert in een duurzame en innovatieve plek en je kunt deelnemen aan een zinvol burgerproject.